Verwarm de oven voor. Meng de boter met de mixer op de hoogste stand romig. Roer beetje bij beetje de suiker en de vanillesuiker hierdoor. Blijf roeren tot je een gladde massa krijgt. Een voor een de eieren hierdoor mengen met de mixer (telkens ongeveer ½ minuut per ei). Meng de crème fraîche er door. Meng de bloem met de Backin, zeef dit en mix het op de middelste stand beetje bij beetje door de botermassa. Zet 12 gekleurde vormpjes, telkens 2 in elkaar, op een bakplaat. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels gelijkmatig over de vormpjes en schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven. Neem de muffins van het bakblik en laat ze in de vormpjes op een taartenrooster afkoelen. Bereid de Poeder voor Gebaksglazuur volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voor de beertjes: Druk voor de oren en de mond de chocoladegeldstukken met het glazuur op de muffins. Leg de m&m’s hierop voor de ogen en de neus en maak met het glazuur een mond. Voor de varkentjes: Leg een heel gevuld roze kussentje van snoeppapier op de muffins voor de snuit en maak van 2 halve kussentjes de oren. Gebruik de m&m’s en het glazuur voor de ogen en de mond. Voor de rendieren: Smelt de chocolade au bain-marie (vraag een ouder iemand je hierbij te helpen). Giet de gesmolten chocolade in een papieren hoorntje en knip het onderste topje eraf. Vorm hiermee op bakpapier een rendierengewei (eventueel twee keer erover gaan zodat het gewei dikker wordt) en leg dit in de koelkast zodat het hard kan worden. Versier de muffin met het chocoladegewei, de m&m’s en de glazuur zodat je een gezicht krijgt. Voor de muisjes: Druk de chocoladegeldstukken met glazuur op de muffin voor de oren. Gebruik m&m’s voor de ogen en kleine stukjes dropveter voor de snorharen. Van een lange dropveter kun je een staart maken voor de muis.