Voor het deeg, boter met een mixer met garden op de hoogste stand romig roeren. Na elkaar de suiker, de vanillesuiker en zout erdoor roeren. Net zo lang mixen totdat een gebonden massa ontstaat. Eén voor één de eieren door het beslag roeren (elk ei een ½ minuut mixen). De bloem met de Backin en custard mengen, zeven en afwisselend de melk en het bloemmengsel met een mixer met garden op de middelste stand door het beslag mixen. Het deeg in acht à tien porties delen. Wrijf uw handen in met bloem en vorm van elk stukje deeg een lieveheersbeestje. De lieveheersbeestjes op een bakplaat (ingevet, met bakpapier bekleed) leggen. Het bakblik in de oven plaatsen en bak de lieveheersbeestjes in ca. 15 minuten gaar en goudbruin. De lieveheersbeestjes met het bakpapier van de bakplaat op een keukenrooster plaatsen en laten afkoelen. Voor het glazuur chocolade in kleine stukjes hakken en de chocoladestukjes au bain marie verwarmen tot een smeuïge massa is ontstaan. De poedersuiker met citroensap tot een stroperige massa roeren. De helft van het poedersuikermengsel met rode limonadesiroop op kleur brengen. De lieveheersbeestjes met de chocoladesaus, rode glazuur en witte glazuur versieren en breng de ogen, neus en stippen aan. De lieveheersbeestjes met mokkabonnen en suiker decoratie versieren.