Sinterklaasrecept Staf Van Sinterklaas

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Strooi wat bloem op een droog stuk aanrecht en leg de plakjes bladerdeeg erop.
- Verwarm de oven voor op 200?C (hetelucht 180?C). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Bestrooi het bladerdeeg met bloem, leg de plakjes op elkaar en rol het deeg met de deegroller uit tot een lap van ca. 3 mm dik. Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.
- Meng de kruiden met de kaas.
- Strooi een deel van het kruidenmengsel over het bladerdeeg, vouw het deeg dubbel en rol het uit tot een lange reep.
- Rol de repen met beide handen in tegengestelde richting tot een spiraal. Vorm van elke spiraal een staf.
- Klop het ei los en bestrijk het deeg ermee.
- Strooi de rest van de kruiden over het deeg.
- Plaats de staven op de bakplaat en laat ze ca. 5 minuten rusten.
- Bak de staven midden in de oven in ca. 12 minuten knapperig en goudbruin.

Sinterklaasrecept Staf Van Sinterklaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Sinterklaas toetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas-is-jarig tiramisu
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kip Uit 't Pannetje Van Sinterklaas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept