Aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, pompoen, broccoli en bloemkool in een kleine steelpan doen en onder water zetten. Aan de kook brengen, op een laag pitje zetten en 3 min. laten doorkoken (of evt. in de magnetron) Goed uit laten lekken en in een kom laten afkoelen. Doe de kaas bij de groente en roer alles goed door elkaar. Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de plakjes bladerdeeg op een plank, verdeel het groentemengsel in vieren en schep het op het bladerdeeg langs een zijde. Maak rolletjes van het bladerdeeg, bestrijk de rand met wat melk en druk het rolletje dicht. Leg de rolletjes met de naad naar onderen op een ingevette bakplaat. Maak een paar inkepingen in de rolletjes. Bestrijk de rolletjes met melk en bak ze daarna in 10 min. gaar, tot ze knapperig en goudbruin zijn. Snijd elk rolletje met een scherp mes in 6 gelijke stukjes.