Zeef de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Verkruimel de gist in een kommetje Roer er met een beetje lauw-water een glad papje van. Doe dit in het kuiltje die je bij de bloemhebt gemaakt. Roer vanuit het midden het gistmengsel door de bloem Voeg steeds een beetje lauw water toe totdat er een stevig deeg ontstaat dat goed gekneed kan worden. (Wanneer je teveel water hebt toegevoegd kun je een beetje bloem bijvoegen totdat het deeg wat vaster wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid teveel water ook wat gist toevoegen. Kneed het deeg tot het soepel en luchtig is (10 min). Leg een doek over de kom en laat het deeg op een warme plaats rijzen. Het deeg heeft genoeg gerezen wanneer het volume bijna verdubbeld is. (afhankelijk van de plaats kan dit een half uur tot een uur duren.) Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de bakplaat licht in met boter of olie. Rol het deeg uit tot een dunne ronde lap en leg het op de bakplaat. Duw de randen van het deeg iets omhoog. Bak het pizzadeeg in het midden van de oven in 10-12 minuten gaar. Laat de bodem afkoelen. bestrijk de pizzabodem met vanille yoghurt of kwark. (een puree van bananen e.d. is ook lekker) Beleg de pizza rijkelijk met fruit. Plakjes banaan, kiwi, peer en stukjes mandarijn of wat je maar lekker vindt.