Kerstkransjes

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Glazuur. scheid het ei in eidooier en eiwit.(de dooier word niet gebruikt).Klop het eiwit in een beslagkom schuimig.Leg de zeef op de beslagkom en zeef de poedersuiker op het eiwit.Giet er het citroensap bij.Roer alles tot een dik glazuur. Giet met een theelepel een cirkel glazuur op de koekjes.Duw dan met de bolle kant van de theelepel een beetje glazuur naar de binnen en de buitenrand van het koekje,maar laat nog wel een klein randje vrij.Laat het 10 min rusten,strooi er de zilveren snoepjes op en druk ze een beetje in het glazuur.Laat alles 3 uur drogen en versier met glazuur ook de achterkant.Laat ook de achterkant drogen. Als alles goed droog is linten erdoor doen en je kan ze in de kerstboom hangen.

Kerstkransjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept