Weihnachtsstolle Of Duitse Kerststol

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen tot 180°C. Van het deeg een kerststol vormen (zie foto) en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. In het midden van de oven ± 50-60 minuten bakken. Als de stol uit de oven komt direct met gesmolten boter insmeren en dik met poedersuiker bestrooien. Er ontstaat dan een dikke korst die er voor zorgt dat de kerststol niet uitdroogt.

Weihnachtsstolle Of Duitse Kerststol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerststol
Bekijk recept
6xverrassen Met Kerststol
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerststol Zonder Gist
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kerststol Uit Duitsland
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Weihnachtsstolle
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept