Oven voorverwarmen op 200 graden De noten in de keuken machine fijn malen (als er geen keuken machine aanwezig is kan het ook met een hakmachine/vijzel, of door de noten tussen een theedoek te leggen en ze met een hamer fijn te slaan). de fijn gemalen noten in de meng schaal doe, en de paprika, champignons, ui en een teentje knoflook ook fijn malen in de keuken machine. de groente bij de noten doen en dit samen met een theelepel Italiaanse kruiden, zout, peper en een scheutje olijf olie door elkaar mengen. Het mengsel in de cannelonies doen, gaat het makkelijkst door ze aan de onderkant af te denken met de hand er ze van boven met behulp van een theelepel vol te stoppen. De vulling wel steeds wat aan duwen met de vingers. de gevulde cannellonies in een in gevette ovenschaal leggen. De gepelde tomaten in blokjes snijden en samen met de tomaten pure in een schaaltje doen. Hier Italiaanse kruiden, fijn gesneden basilicum, peper, zout, olijf olie en een teentje knoflook aan te voegen. Het geheel door roeren en over de cannellonies gieten. De geraspte kaas er over heen strooien, en wat fijn gehakte basilicum. Het gerecht plusminus 40 in de over zetten, tot dat er een goud bruin korstje is ontstaan. eet smakelijk