Garnalen Saganaki

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de wok olie + boter smelten, daarin de lente ui wokken + de sambal (ca. 3 min.) Tomaten erbij doen ca. 5 min. totdat het vocht verdampt is. Afblussen met Ouzo, dan slagroom erbij en koken totdat de saus bindt (4-5 min). Zout en peper toevoegen. In een ovenschotel de garnalen leggen, hierop de saus verdelen, Dille erover strooien en de verkruimelde feta-kaas + de plakken kaas. In de oven ca. 10-15 minuutjes gratineren (zelf kijken..)

Garnalen Saganaki is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Feta Saganaki
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampies Saganaki.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept