Djuvec

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-de boontjes, toamten en aubergine 10 min koken in de hete vleesbouillon -op smaak brengen met paprikapoeder, zout en peper **doe alles in een ovenschotel met de rijst en leg het vlees erop en deksel erop -schuif in de hete oven van 200?C en dit voor 60 min -daarna garneren met peterselie

Djuvec is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept