Salzburger Nockerln

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla de eiwitten met suiker en zout stijf. Roer het eigeel met de boter, het meel en de vanillesuiker tot een schuimige massa. Nu langzaam het eiwitschuim onderscheppen. Voorzichtig dat het luchtig blijft. Giet de mix in een ovenschotel (evt ingevet met wat boter) en bak voor 10-15 minuten totdat het goudbruin is.

Salzburger Nockerln is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salzburger Nockerln
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eiernockeln
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijk: Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Salzburger Nockerln
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Goulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nocklern
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept