Appelkruimeltaart Met Banketbakkersroom

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het zelfrijzend bakmeel, de basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, zout en ei in een grote beslagkom door elkaar. Voeg de boter toe en snijd de boter in de kom met twee messen in kleine stukjes zodat een kruimeldeeg ontstaat. Vet een springvorm in en bestuif deze met bloem. Doe 2/3 van het kruimeldeeg in de vorm, en zorg dat er een klein randje ontstaat. Giet de banketbakkersroom erin en verdeel het over de bodem. Voeg daarna het appelmengsel toe en verdeel dat over de room. Doe het laatste 1/3 deel van het kruimeldeeg bovenop. Bak de taart 60-70 minuten bij 180 graden in heteluchtoven

Appelkruimeltaart Met Banketbakkersroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Jeroen Meus - Appelkruimeltaart met slagroom
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelkruimeltaart met bosvruchten.
Bekijk recept
Appelkruimeltaart
10-20 min -
Bekijk recept