Vulling: kip zouten en bestrooien met nootmuskaat en peper. In een pan boter, klein bodempje water, maggiblokje en kip doen. Dit gaar stomen. Niet laten braden. Als kip gaar is uit de pan halen en in stukjes snijden. Ondertussen ui fruiten in dezelfde pan en gesneden tomaat toevoegen. De kip erbij. Pan van het vuur halen. De uitgelekte doperwten en worteltjes er door scheppen met de kappertjes en peterselie. De hard gekookte eieren in plakken snijden en apart houden. deeg: de bloem met zout en bakpoeder mengen. Boter losroeren samen met het ei. Dit bij de bloem voegen en scheutje melk erbij. Goed kneden. Een deel deeg uitrollen en een vuurvaste beboterde schaal bekleden. Nu de vulling erop doen. De eieren moeten de bovenkant van de vulling bekleden. Restant deeg uitrollen en de bovenkant van de pastei bedekken. De randen omvouwen en dit bakken in de oven tot ze goudgeel ziet. Ongeveer 30 minuten op 200 graden.