Argentijnse Vleespasteitjes

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef het zelfrijzend bakmeel met het zout in een kom. Snijd de boter met twee messen door het meel tot een kruimelig geheel is ontstaan. Kneed alles snel dooreen en voeg zoveel water toe dat een samenhangend deeg ontstaat. Vorm van het deeg een bal en laat deze 1 uur in de koelkast rusten. Maak intussen de vulling: Vermeng het gehakt in een kom met de kleingesneden ui, de fijngehakte paprika, de blokjes aardappel en wat zout en peper. Kneed alles goed dooreen. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een dunne lap. Steek uit de deeglap 8 rondjes met een diameter van /- 15 centimeter. verdeel de gehaktvulling over de deegrondjes. Sla de deeglapjes dicht over de vulling en druk de deegranden met wat water goed op elkaar vast. Prik de pasteitjes hier en daar in met een vork. Klop het ei in een kommetje los met wat water en bestrijk hiermee de pasteitjes. Leg de pasteitjes op een bakplaat. Bak de pasteitjes 10 minuten in een op 200 c

Argentijnse Vleespasteitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken Vleespasteitjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Argentijnse Vleespasteitjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Argentijnse Vleespasteitjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vleespasteitjes
30-60 min -
Bekijk recept

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept