Het sap van 1 limoen uitpersen.De ontdooide gamba′s pellen,het zwart darmkanaal op de rug verwijderen,wassen met koud water en droogdeppen.In een kom doen en bedruppelen met 3 el limoensap.150g yoghurt mengen met de tandooripasta,de gamba′s erdoor roeren en afdekken met vershoudfolie.De kom 4a5uur in de koelkast zetten.Het pepertje in de lengte doorsnijden,de zaadjes verwijderen en fijn hakken.De rest v/d yoghurt met de rest v/h limoensap en de spaanse peper mengen.Knoflook-uit-de-knijper toevoegen en op smaak brengen met zout,gemalen koriander, en Jamaicaanse peper.De saus eveneens in de koelkast zetten.Vlak voor het opdienen de oven voorverwarmen op 180gr C.D e komkommer en tomaten wassen en in dunne plakjes snijden,op smaak brengen met zout en peper v/d molen.De 2 limoen in 8 partjes snijden.De gamba′s uit de marinade nemen en 1min aan elke kant bakken in hete olie.Op een ovenplaat leggen en 6min verder laten bakken. Komkommer-en tomatenschijfjes op borden leggen,de yoghurtsaus ernaast scheppen en daarnaast de limoenpartjes zetten.De gamba′s in′t midden leggenen garneren met verse koriander.Meteen opdienen met gefriteerde pappadums(Indiaanse pikante deegschijfjes).