Omgekeerde Chocladecake

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2: Strooi de amnadelen of pecannoten over de laag. 3: Laat de perzikken uitlekken en snij ze in schijfjes en schik deze in de bovenlaag over de noten heen. 4 Maak de cake: Roer de boter met de suiker tot room en klop er de gesmolten chocolade door. Roer de eieren los en klop ze door het beslag. Voeg de gemalen rijst toe. 5: Schep het meel en het opgevangen sap door het mengsel zodat je een dik maar vloeibaar beslag krijgt. 6: schep en verdeel het beslag over de fruitlaagheen. 7: Bak nu de taart 40 tot 50 minuten 180 graden in de oven tot hij stevig aanvoelt 8: Haal de taart uit de bodem en laat hem 5 minuten rusten in de vorm en stort hem op een schaal.

Omgekeerde Chocladecake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocladecake
120 min Nagerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rabarbercake met lemoncurdcrème
25 min Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde champignontaartjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept