Appel-boterkoek Met Amandelspijs

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van het deeg over de boterkoekvorm verdelen. Amandelspijs in dunne plakjes snijden of verkruimelen en over het deeg verdelen. Rest van het deeg eroverheen. Plakjes appel dakpansgewijs verdelen over het deeg. Rand bestrijken met rest van het ei. Koek in het midden van de voorverwarmde oven 20 minuten bakken. Zodra de koek uit de oven komt bestrijken met de jam. Koek af laten koelen en dan smullen maar!

Appel-boterkoek Met Amandelspijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept