Peren Met Warme Chocoladesaus

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peren schillen en door midden snijden. Gedurende ongeveer 5 minuten stomen. De choclade au bain marie smelten en vermengen met de melk of de melkroom, de koffieroom of boter, het vanille extrakt en de likeur. De peren op een bordje schikken en overgieten met de saus

Peren Met Warme Chocoladesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept