Vlaams Stoofvlees

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui.Was de bleekselderij en snij die in plakjes.Schrap de wortel en snij die in blokjes.Snij de hamleppen in flinke dobbelstenen.Bestrooi ze met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de blokjes hamlappen rondom bruin.Voeg de ui,bleekselderiij en wortel toe en bak deze even mee. Voeg bier mosterd,het bouillontablet en laurierblaadje toe.Stoof alles ongeveer 1 uur op een laag vuur met het deksel schuin op de pan.Verwijder voor het serveren het laurierblaadje. Smakelijk Eten.

Vlaams Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept