Pel en hak de knoflook en de sjalot. Verwijder zaadjes en zaadlijsten uit de paprika′s en snij ze in reepjes. Stoof alles samen 2 min. in 2 eetlepels olijfolie. Doe er het kerriepoeder en de honing bij. Schep goed om. Voeg er de kokosmelk en de room aan toe. Breng op smaak met het limoensap, cayennepeper en zout. Laat 4 min. zacht koken. Snij de tarbotfilets in stukken. Kruid ze en bak ze 3 tot 4 min. in 5 eetlepels olijfolie. Laat het limoenschilletje 1 min. meebakken. Schil de bananen, snij ze in plakjes. Leg ze in de saus en laat ze 2 min. zacht meekoken. Verdeel de hete saus over diepe borden. Schik de visfilets op de saus. Werk af met gehakte koriande en serveer
Tarbot Met Bananencurry is een recept van Smulweb.nl