Hete Rosti

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tauge in een vergiet leggen afspoelen en overgieten met kokend water, goed uit laten lekken..Intussen braadt je het vlees in een koekepan gaar. Voeg zout en peper toe en roer het goed om. Voeg halverwege de uien toe en tenslotte de tomaten. Doe er de sambal en ketjap naar smaak bij. Voeg de tauge erbij en roeren maar. Doe het in een schaal en zet het warm weg. Bereidt de Rosti volgens gebruiksaanwijzing op de zak en vergeet niet wat zout toe te voegen. De Rosti in een grote schaal overdoen en het vlees/taugemengsel er bovenop leggen. Drink er een koud pilsje bij!!! Eet smakelijk!

Hete Rosti is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept