KERSEN OF REINE CLAUDES

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng ze over in potten, die heel goed zijn schoongemaakt. Dan zoveel inmaakbrandewijn op de vruchten gieten dat ze net onder staan. Sluit de potten goed af met een schroefdeksel of cellofaan met een elastiekje. Na enkele weken kunnen de vruchten gebruikt worden.

KERSEN OF REINE CLAUDES is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met reine-claudes en plattekaas
20 min
Bekijk recept
Vijgen En Pruimentijd
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsoep Met Sauternes En Sinaaskoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept