Zomerse Couscous

1
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gril het lamsvlees in de grilpan, ongeveer 7 minuten aan de ene kant en 5 aan de andere kant (het vlees mag best nog een beetje rood van binnen zijn). Haal het uit de pan en laat het even rusten. Als de couscous al het water heeft geabsorbeerd en enigsins is afgekoelt even door roeren en vervolgens de tomaten pure, mayo, creme fraiche, balsamico azijn en kruiden pasta er doorheen mengen. Nu naar smaak eventueel nog wat olijfolie toevoegen, dit hangt erg af van hoe smeuig u uw salade wilt hebben. Nu kan het lamsvlees in blokjes gesnijden worden en samen met de tomaat, komkomer en de bosuitjes door de couscous worden geschepen, de salade een aantal uren weg zeten in de koelkast en eetsmakkelijk.

Zomerse Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept