Schil de Mango, snijd het vruchtvlees van d pit en snijd het in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook en en de sjalot. Pureer de helf van de knoflook met de peterselie, de kokos en het citroensap met een staafmixer en breng het op smaak met het gemberpoeder en peper en zout. Schep de Mango erdoor. Laat de bonen heel goed uitlekken. Verhit de olie en fruit de sjalot met de rest van de knoflook al omscheppend c.a. 3 minuten. Voeg de bonen met de koriander, de komijn, het chilipoeder en peper en zout naar smaak toe en schep e.e.a. goed om en door. Prak de bonen fijn en neem de pan van het vuur. Vorm 4 burgers van het mengsel en bak ze onder de hete grill in c.a. 6 minuten bruin. Serveer met de kokoschutney. Lekker met zilvervliesrijst en ijsbergsla met sinasappel.
Pittige Bonenburgers Met Kokoschutney is een recept van Smulweb.nl