Kruidige Rundergehakt-spiesjes Met Tzatziki

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Pers 3 teentjes knoflook boven het gehakt ui en met zout(naar smaak), de chilipoeder,peper, djinten en 2 eetlepels olijfolie goed door.laat dit 60 minuten rusten in de koelkast.
  • 2Maak ondertussen de tzatziki.Schil de komkommer en schraap er de zaadjes uit.Snijd de komkommer in heel kleine blokjes.Pers 1 teentje knoflook uit en schep de yoghurt, de komkommer en dille door.Breng het op smaak met zout, peper en een snufje djinten.Laat de tzatziki 60 minuten koelen.
  • 3Verdeel het gehakt in 12 porties.Vorm ze rond de houten spiesjes tot stevige worstjes.Bestrijk ze met olie en rooster ze in een grilpan of barbecue in 8-10 minuten.Serveer met de tzatziki.

Kruidige Rundergehakt-spiesjes Met Tzatziki is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept