1Pers 3 teentjes knoflook boven het gehakt ui en met zout(naar smaak), de chilipoeder,peper, djinten en 2 eetlepels olijfolie goed door.laat dit 60 minuten rusten in de koelkast.
2Maak ondertussen de tzatziki.Schil de komkommer en schraap er de zaadjes uit.Snijd de komkommer in heel kleine blokjes.Pers 1 teentje knoflook uit en schep de yoghurt, de komkommer en dille door.Breng het op smaak met zout, peper en een snufje djinten.Laat de tzatziki 60 minuten koelen.
3Verdeel het gehakt in 12 porties.Vorm ze rond de houten spiesjes tot stevige worstjes.Bestrijk ze met olie en rooster ze in een grilpan of barbecue in 8-10 minuten.Serveer met de tzatziki.
Kruidige Rundergehakt-spiesjes Met Tzatziki is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)