Chili Con Carne.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien pellen en snijden samen met de teentjes knoflook in de keukenmachine.In een grote pan olie verwarmen en de uien aanfruiten,niet laten kleuren.De kruiden toevoegen en meefruiten zodat ze veel smaak afgeven.Ondertussen het vlees in de machine kleinsnijden en bij het uienmengsel scheppen en meefruiten. In de keukenmachine de tomaten uit olie samen met de chilipeper fijnmalen en ook bij het uien-vleesmengsel scheppen,samen met de tomaten uit blik en het kaneelstokje.Voeg eventueel de hoeveelheid van het tomatenblikje water toe en laat het geheel zeker 1 1/2 uur sudderen.Na 1 uur de chili of bruine bonen toevoegen en mee laten sudderen.

Chili Con Carne. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept