Visragout In Een Rijstrand

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de visfilet in ruim water met de bouillonblokjes tot de vis gaar is. Snijd de ui en smoor deze ca 10 min in een pan. Doe de bloem erbij en toer dit door de boter tot het een korrelig mengsel wordt. Voeg langzaam net zoveel visbouillon toe tot een smeuige massa ontstaat. Voeg de vis en de garnalen toe en kruid het met peper en peterselie. Doe als laatste de creme fraiche bij. Roer er een klontje boter door. Stort de rand op een bord en vul deze met de visragout.

Visragout In Een Rijstrand is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurige Rijstrand Met Romige Kip-kerrie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstrand Met Bruine Rijst En Feta Kaas
30-60 min -
Bekijk recept
Mosselen In Rijstrand
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout in een rijstrand
0 min
Bekijk recept

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept