Zomerse Couscoussalade

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon. Kook of stoom de prinsessenboontjes beetgaar en laat ze afkoelen. Overgiet de couscous met kokend water (ongeveer 3 koppen water) en laat met een deksel op de schaal het water intrekken. Verdeel de gare boontjes in kleinere stukjes. Snipper de ui en snij de paprika fijn. Snij de eieren in plakjes. Meng alle ingredienten en breng op smaak met de dressing en eventueel wat extra kruiden.

Zomerse Couscoussalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept