Cantharellen klein snijden en op kookplaat aanbakken. 2 eetlepels room, kippenbouillon, peper en zout toevoegen. Kort laten meekoken, vervolgens afkoelen en vocht eraf gieten. In keukenmachine met sikkelmes kipfilet fijnmalen, 1 ei en 2 dl room toevoegen en geheel tot homogene massa draaien. Tot slot peper en zout toevoegen. Vet vier timbaalvormpjes met boter in. Verdeel 3/4 van de kipmassa over de timbaaltjes en wrijf deze uit naar de zijkanten zodat er in het midden een extra ruimte ontstaat. Deze extra ruimte opvullen met cantharellenmengsel. Timbaaltjes dichtsmeren met overgebleven kippenmengsel en afdekken met folie. In stoomoven op stoomovenpan met gaatjes plaatsen. Stoomoven gedurende 30 minuten instellen op 95?C. Voor de saus: Kippenfond tot de helft in laten koken en monteren met 15 gram ijskoude boter. Timbaaltjes omkeren op een verwarmd bord waarop een spiegel van de saus