Lamsstoofpot Met Aubergine

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in kleine van ca. 2 bij 2 cm. Vermeng bloem, zout en paprikapoeder met elkaar en bestrooi hiermee het vlees. Snijd de sjalotten in kleine stukjes, de paprika in reepjes en de aubergine in blokje van 3 cm. Halveer de tomaatjes. Snipper de ui en 2 tenen knoflook. Snijd de resterende teen knoflook door en bestrijk hiermee de binnenkant van de braadpan. Verhit de olie en bak hierin ui en knoflook goudgeel en de blokjes vlees in enkele minuten al omscheppend mooi bruin. Voeg dan de sjalot en groenten toe met laurier en een paar blaadjes salie en tijm. Schenk er de wijn en bouillon bij, breng op smaak met peper, zout en enkele druppels tabasco, Stoof ca. 2 uur met het deksel op de pan op laag vuur. Giet er af en toe bouillon bij als het stoofvocht het geheel niet meer bedekt.

Lamsstoofpot Met Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept