Stoofpot Met Dumplings

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie en boterin een grote,zware koekenpan en braad daarin het vlees. Indien nodig extra olie toevoegen. Vlees naar naar een kant schuiven en uien glazig fruiten. Vlees en uien in een braadpan scheppen. Restjes in koekenpan loswerken met bouillon of water en aan het vlees toevoegen. Pastinaken, wortels en selderij toevoegen en genoeg bouillon of water om alles net te beddekken. Peterselie, kruiden, worcestersaus, peper en een snufje suiker toevoegen. Op laag vuur 2 uur sudderen tot het vlees mals is. Bloem, peterselie en peper mengen. Melk of water toevoegen tot er een glad, dik beslag onstaat. Rol met bebloemde handen ballen van het deeg en leg ze op de sudderende stoofpot. Laat alles ca. 15 minuten afgedekt voor u de stoofpot serveert.

Stoofpot Met Dumplings is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met zoete aardappel, prei en shiitake
1u20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde dumplings met dipsaus van koriander en h
0 min
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept