Wij beginnen eerst met het wokken van de groenten. 1 el olie in de wok en de champions roerbakken tot het vocht eruit is en de champions in een vuurvaste schaal doen, vervolgens bakken op dezelfde wijze de tauge, de komkommer en de paksoi, die wij allemaal netjes in de vuurvaste schaal doen, zodat de 4 groenten keurig op een rijtje in de vuurvaste schaal liggen. De schaal plaatsen wij nu in de voorverwarmde oven. De schone wok zetten wij vervolgens op middelhoog vuur en doen er 1 el olie in. De gesnipperde ui, bakken wij tot het moment dat ze glazig zijn. De ui doen wij vervolgens met de olie in een apart bakje. De wok zetten wij nu op een hoog vuur, doen er 2 el olie in en wokken het lamsvlees met de marinade in ongeveer 2 minuten. Wij voegen de lente-ui, gember en zwartebonensaus erbij en roerbakken dit in ongeveer 1 minuut.De maizena door het wildfond roeren en langs de kant van de wok toevoegen. Blijf roeren totdat de saus glazig wordt en wat indikt. De gebakken uitjes voegen wij weer toe en roeren alles nog even door elkaar Tot slot doen wij het lamsvlees in een vuurvaste schaal en zetten het nog 2 minuten in de voorverwarmde oven. Na 2 minuten halen wij het lamsvlees en de groente uit de oven en presenteren wij de schalen op tafel.
Lamsvlees Met Zwarte Bonen-saus is een recept van Smulweb.nl