Holsteiner Schnitzel

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de komkommer, snij ze in de lengte doormidden, verwijder het zaad en snij het komkommervlees in brunoise. Stoom ze in een open pan gedurende 5 minuten. Paneer de kalfslapjes a l′anglaise. Warm de sardines in hun olie op. Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant. Haal ze uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmde dienschaal. Sauteer in de braadboter de eieren tot spiegelei. Leg op elk lapje vlees een sardine en een ei. Leg de brunoise komkommer er omheen. Deglaseer de braadboter met twee eetlepels bouillon, schrap alle aanbaksels los laat even koken en schenk de jus over de komkommmer.

Holsteiner Schnitzel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Holsteiner schnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Gehaktschnitzel
20-30 min -
Bekijk recept
Holsteiner Schnitzel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept