Holsteiner Schnitzel

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kalfsschnitzels met peper en zout. Verhit de olie en bak het vlees aan elke kant 3-4 min. Rooster intussen de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Schep de schnitzels uit de pan, houd ze even warm en bak in het bakvet 2 spiegeleieren. Serveer de schnitzels op het brood. Leg een spiegelei op het vlees en garneer met ansjovisfilets, plakjes augurk en partjes citroen. Serveer er gebakken krieltjes bij.

Holsteiner Schnitzel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Holsteiner schnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Gehaktschnitzel
20-30 min -
Bekijk recept
Holsteiner Schnitzel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept