Konigsberger Klopse (gehaktballen In Room)

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon net aan de kook in een grote braadpan. Leg de ballen er in, en laat ze in 20 minuten zachtjes gaar koken. Haal de ballen er uit en leg ze apart. Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem er door en laat al roerend 2 minuten zacht pruttelen. Roer nu geleidelijk de bouillon erbij, tot het en tamelijk dikke saus is. Verdun die nu met de room, roer er 2 eetlepels kappertjes door, en breng verder op smaak met citroensap en peterselie.

Konigsberger Klopse (gehaktballen In Room) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Königsberger Klopse ( Pools-Duits )
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konigsberger Klopse
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Konigsberger Klops
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konigsberger Klopse (gehakballetjes In Een Zure Roomsaus)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept