Varkensreepjes In Roomsaus

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaal voorverwarmen. In steelpan wijn en slagroom verwarmen tot lauw. In braadpan boter verhitten. Sjalotjes ca. 3 min. zachtjes bakken. Vlees toevoegen en al roerende ca 2 min bakken. Pan van vuur nemen. (Cognac toevoegen en lucifer aansteken=flamberen. Pan niet onder de afzuigkap houden). Bloem erover strooien. Zout en peper erdoor roeren. Op laag vuur wijn-slagroommengsel erdoor roeren. Blijven roeren tot lichtgebonden saus. Overdoen in warme schaal. Peterselie erover strooien.

Varkensreepjes In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept