LAMSBOUT BOULANGERE

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de bout in een braadslee overgoten met de boter in een goed voorverwarmde, vrij hete oven. Kook intussen de aardappelen niet langer dan een kwartier, giet ze af en laat ze wat afkoelen. Snijd aardappelen en gepelde tomaten in plakken en leg ze een half uurtje voor het einde van de braadtijd in de braadboter om de bout heen. Strooi de rest van de oregano of thijm en het fijngesnipperde overgebleven teentje knoflook over de plakjes tomaat.

LAMSBOUT BOULANGERE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenbouten met witte wijn en aardappelen à la boulangère
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschijfjes boulangère uit de oven
90 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haring a la Boulangere
Bekijk recept
Epaule D'Agneau Boulangere
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept