Snipper de ui en knoflook. Verkruimel de fetakaas. Meng het gehakt met de ui, knoflook, 1 el oregano, 1 tl dille, 1 tl zout, een flinke draai peper, het ei en de fetakaas. Halveer de paprika?s verticaal en verwijder zaad en zaadlijsten maar laat de steel zitten. Vul de helften met het gehakt en strooi er wat paneermeel over. Zet de paprikahelften in de ovenschaal. Verwarm de tomatenbouillon en schenk deze rond de paprika?s. Bak de paprika?s in ? 30 minuten gaar en met een goudbruin korstje erop. Lekker met in de oven geroosterde ongeschilde krieltjes (schep ze om met 3 el olijfolie, wat rozemarijnnaaldjes en 2 tl grof zeezout en bak ze, in een ovenschaal, 45 minuten Zet na 15 minuten de paprika?s erbij.)
Grieks Gevulde Paprika's is een recept van Smulweb.nl