Hongaarse Kalfsgoulash

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen en snipper de uien. Verhit de boter en frtuit hierin de uien lichtbruin. Neem de pan van het vuur, strooi het paprikapoeder er in en roer dit goed door. Voeg dan het vlees toe en zet de pan weer op het vuur. Laat het vlees even bakken en giet er dan zoveel water bij dat het vlees net onder staat. Laat het een half uur stoven met het deksel op de pan. Voeg er dan de kleingesneden tomaat en de paprika en een beetje zout aan toe en laat alles vervolgens nog een half uur stoven. Roer de yoghurt er door en laat alles goed warm worden.

Hongaarse Kalfsgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept