Kalfsgoulash

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kalfsvlees in blokjes. Verhit de boter in de snelkookpan en bak hierin het vlees an. Fruit dan de fijngesnipperde ui even mee en blus af met 1/8 liter water. Voeg zout, peper en citroensap toe en sluit de pan. Kook 5 minuten onder druk. Voeg dan de gepelde en in vieren gedeelde tomaten toe. Sluit de pan en kook nog eens 3-5 minuten onder druk. Meng het aardappelmeel met de zure room aan en bind hiermee de goulash. Maak op smaak af met paparikapoeder.

Kalfsgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept