Goelash Van Lamsvlees

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ui en de paprika in reepjes. Pel de knoflookteentjes en tomaten en snij ze in stukken. Bak de stukken vlees in een kookpot met solo. Laat ze goed toeschroeien. Doe er de ui,look en paprikareepjes bij. Laat 15 min goed bakken en doe er dan de kruiden en de mosterd bij. Roer de tomatenpuree onder de lamsbouillon en voeg samen met de stukken tomaat bij het vlees. Snij de wortelen in blokjes en voeg ze met de suikerklontjes bij de stoofpot. Laat alles met deksel ongeveer 1 uur sudderen Snij de champignons en voeg ze bij de bereiding en laat nog 15 min sudderen. Roer er de room door en laat nog 5 min op een laag vuur sudderen. Serveer met rijst of couscous.

Goelash Van Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Hollandse Goelash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bliksem Goelash
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papaz Yahnisi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept