Bak de gesnipperde uien heel langzaam en onder voortdurend roeren in het hete vet tot ze goudgeel zijn. pel de teentjes knoflook en duw ze door de pers. Aan de uisnippers toevoegen samen met het paprikapoeder en de tomatenpuree. Laat flink heet worden en laat even sudderen. Voeg het water toe en met het deksel op de pan 5 min laten smoren op een laag pitje. Ontvel de tomaten en snij ze fijn. Was de paprika, ontdoe van zaden en lijsten. Tomaat en paprika aan de uien toevoegen, goed vermengen. Kruiden met peper, zout en de cayennepeper. Met het deksel op de pan een half uur laten smoren. De kalfsfilet droogdeppen met keukenpapier en in dikke plakken snijden. In de boter in een grote braadpan goudbruin bakken. Kruiden met zout en peper. De saus afmaken met de zure room en basilicum.
Kalfsmedaillons Op Hongaarse Wijze. is een recept van Smulweb.nl