TIP: ~Het rundvlees kan worden vervangen door kalfs-, lams- of varkensvlees. Voor het kalfs- en lamsvlees kunnen dezelfde tijden worden aangehouden als in het recept worden aangegeven. Het varkensvlees dient u iets langer [circa 2 minuten] te bakken. ~Behalve het vlees van de genoemde slachtdieren kunt u ook het in reepjes gesneden vlees van kip, kalkoen of ander gevogelte gebruiken. Ook hier voor kunt u, wanneer het de lichtere soorten vlees betreft, dezelfde baktijden aanhouden als in het recept zijn vermeld. ~Kies zowel voor het vlees van slachtdieren als voor dat van het gevogelte uitsluitend zeer malse delen. Van kip en kalkoen lenen zich hiervoor de borstfilets zeer goed. ~De champignons die in de ingredientenlijst wor den genoemd, kan men vervangen door alle andere soorten verse paddestoelen. Met bv. cantharellen en oesterzwammen krijgt men gerechten die heel duidelijk in smaak afwijken van gerechten met champignons. ~Heel bijzonder wordt het gerecht wanneer men er morieljes voor gebruikt. Verse morieljes zijn in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar. In plaats hiervan kunt u gedroogde morieljes nemen. Ze dienen eerst te worden geweekt en gewassen, want ze kunnen vrij veel zand bevatten. Wanneer u voor morieljes kiest, dan kan men de hoeveelheid sojasaus die in het recept is aangegeven, voor de helft verminderen. Hierdoor zal de smaak van de morieljes - die bijzonder fijn kan zijn - goed uitkomen in het gerecht. Volg bij gebruik van gedroogde morieljes nauwgezet de aanwijzingen op die voorkomen op de verpakking.