Neem de plakjes Varkenshaas uit de koelkast en masseer deze in met 2 eetlepels olie, knoflook, dragon en peper. Laat het vlees ca. 30 minuten afgedekt buiten de koelkast op temperatuur komen. Verwarm de frituurpan tot 180?C en frituur hierin de takjes rozemarijn ca. 3 minuten. Laat de takjes rozemarijn op keukenpapier uitlekken. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit hier in de ui. Voeg de courgette en paprika toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee. Schep de radijs en radijsblaadjes door de groente, roerbak deze nog ca. 3 minuten en laat de groente even staan. Verwarm ondertussen een koekenpan met anti-aanbaklaag voor op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en leg de plakjes Varkenshaas in de pan. Bak de plakjes Varkenshaas zachtjes, door deze regelmatig over de bodem te schuiven met een spatel (geen vlees vork) en veelvuldig te keren. De plakjes Varkenshaas zullen tijdens het bakken in ca. 5 minuten zachtjes rose bakken en mooi lichtbruin kleuren. Breng de Varkenshaas op smaak met zout en peper. Garneer elk bord met een takje gefrituurde rozemarijn. Lekker met stokbrood.
Lauwwarme Groentesalade Met Plakjes Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl