Carpaccio Van Licht Gerookte Kipfilet Met Gedroogde Ananas

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en verwijder de harde deeltjes. Snijd 12 heel dunne schijfjes in het vruchtvlees. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg hierop de tomaten en de ananas. Schuif de plaat in de op 100? C afgestelde oven en droog de vruchten gedurende een viertal uren. Wie over een zonovergoten plek achter glas beschikt, kan ze ook daar drogen.
  • 2 Maak een dressing van de notenolie en balsamicoazijn, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bouw vervolgens op elk bord torentjes met een laagje kip, wat rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaat en ananas en herhaal. Werk omhoog zodat er een torentje ontstaat. Eindig met een plakje gedroogde ananas. Zet het geheel eventueel vast met wat sprietjes gefrituurde spaghetti.
  • 4 Breng de torentjes op smaak met de dressing.

Carpaccio Van Licht Gerookte Kipfilet Met Gedroogde Ananas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept