Salade Irma

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De komkommer schillen, ontpitten en in dunne schijfjes snijden. Met zout bestrooien. Gedurende een uur laten uitdruipen. De boontjes en de roosjes bloemkool afzonderlijk in zoutwater laten koken. De sla ontbladeren en wassen. De radijzen eveneens. De kruiden schoonmaken. De gelatine laten smelten in 2 eetlepels lauw water. Mengen met de mayonaise, de kervel en de gehakte dragon. De komkommer afgieten en in een slakom gieten, samen met de boontjes en de bloemkool. Binden met de mayonaise. Daarmede in een kommetje een koepel vormen en dekken met de sla, die eerst in reepjes gesneden wordt. Omringd met de radijzen en versieren met Oost-Indische kers.

Salade Irma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sajoer Lodeh van oma Irma
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam ketjap pedis van oma Irma
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept