Bordelaisesaus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de fijngesneden sjalotten in 20 gram vetstof. Voeg tomatenpuree, kruiden en wijn toe. Laat 1/2 uur koken. Steek door. (doorsteken is fijnmaken) Maak een bruine roux, leng aan met de bouillon en de doorgestoken saus. Laat doorkoken en breng op smaak.

Bordelaisesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
0 min
Bekijk recept

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
0 min
Bekijk recept