Butterscotch Vingers

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een ruime pan met dikke bodem de boter, suiker en stroop. Verwarm de massa al roerende op een laag vuur tot de suiker is opgelost. Draai het vuur iets hoger en laat 2 minuten zachtjes koken. Roer de overige ingredienten erdoor en vermeng goed. Giet het mengsel over in een ingevet ondiep vierkant bakblik van 18 cm. in het vierkant en laat het in de koelkast opstijven. Snij de laag daarna op vingerlengte.

Butterscotch Vingers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Muesli muffins met yoghurt
40 min
Bekijk recept

Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Koffie-chocoladeshake
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met abrikozensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van bitterkoekjescake en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept