Parelhoenfilet Met Cognacroom

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de parelhoen uit de pan en houd ze warm [aluminiumfolie b.v.] Blus de boter [bak] met de cognac of port en doe de koksroom erbij.Laat de saus inkoken tot mooie dikte. Was de druiven en verwarm ze de laatste minuut in de saus. Breng zonodig op smaak met zout en peper.Snij de vijgen.

Parelhoenfilet Met Cognacroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nieuwjaarrecept Dennenappel-cake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet in filodeeg
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde parelhoenfiletrolletjes met peterseliepesto en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept