Kalkoen Gevuld Met In Port Gemarineerde Pruimen

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

(minimaal 31/2 uur tevoren) Vulling op kamertemperatuur laten komen.Oven voorverwarmen op 225C.Kalkoen van binnen en buiten met zout en peper inwrijven en vullen met pruimenmengsel.Kalkoen opbinden,in braadslee leggen en in midden van oven ongeveer 3 uur braden(eerste 30 min. op 225C,daarna oven terugschakelen naar 175C).Kalkoen tijdens braden regelmatig bedruipen met braadvocht.Als kalkoen te bruin wordt,afdekken met aluminiumfolie.Kalkoen in plakken gesneden serveren.

Kalkoen Gevuld Met In Port Gemarineerde Pruimen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept